Відомий український співак розповів про свій похід у ТЦК

0
Відомий український співак розповів про свій похід у ТЦК
Народний артист України Павло Зібров під час зйомок кліпу разом із музикантами військового оркестру відвідав Територіальний центр комплектування (ТЦК). У цьому він зізнався в етері програми «Ранок у великому місті».

Про це пише Главком.

66-річний співак оновив дані того дня, коли був зайнятий на зйомках кліпу на оновлену версію свого хіта «Хрещатик». Військовозобов'язаними вважаються чоловіки віком від 25 до 60 років, але попри це, за словами Зіброва, він з’явився в ТЦК.

«Мене викликали в ТЦК, щоб уточнити дані. Кажуть: «Ще підпадаєте під той вік, коли треба відмітитися». Я беру банду з духовими інструментами, 40 осіб військових, і ми під «Хрещатик» ідемо під ТЦК уточнювати дані. Підійшли – там усі розбіглися. Кажу: «Старший лейтенант Зібров прибув». Мені сказали, що я придатний. Та й українські дівчата під час гастролей сказали: «Придатний ви, Павле Миколайовичу, придатний ще», – розповів артист.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні