У Польщі знайшли мертвим почесного консула України

0
У Польщі знайшли мертвим почесного консула України
У четвер, 6 червня, з'явилася інформація про зникнення польського бізнесмена і почесного консула України Єжи Кжановського. Його ще знали, як засновника меблевої групи Nowy Styl. У ніч з четверга на п'ятницю виявилося, що відомий бізнесмен помер.

Як пише RMF, рятувальники знайшли тіло чоловіка за годину.

Його виявив правоохоронець з собакою.

"Підтверджено, що померлий - це зниклий 54-річний чоловік", - повідомив місцевому порталу TerazKrosno.pl майор Павло Бучинський з муніципального відділу поліції у Кросні.

Поліція не надає інформації про деталі смерті. Відомо, що планується проведення судової експертизи. Районна прокуратура у Крошні розпочала розслідування у справі про неумисне заподіяння смерті Єжи Кжановського.

"Наразі тривають заходи, спрямовані на виключення можливої участі третіх осіб", — повідомив в. о. заступника районного прокурора у Крошні Томаш Лоренц.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні