У ставку під час купання втопилась 10-річна дитина

0
У ставку під час купання втопилась 10-річна дитина
На Одещини під час купання у ставку потонув 10-річний хлопчик. За дитиною з берега спостерігав батько, але він відволікся. Тато хлопця та односельці намагалися врятувати дитину, але попри всі зусилля хлопець не вижив.

Про це повідомила пресслужба ГУНП в Одеської області.

Про подію, яка сталася 7 червня ввечері у Роздільнянському районі, правоохоронцям сповістила очевидиця.

«Під час того, як син купався, батько, який знаходився на березі, відволікся та випустив малого з поля зору, і той зник. Чоловік разом з односельцями, що були поряд, кинулися його шукати і через деякий час витягнули з води у непритомному стані. Врятувати дитину, на жаль, не вдалося», – повідомили у Нацполіції Одеської області.

За даними поліції, окрім загиблого хлопчика, в родині ще шестеро дітей. Правоохоронці зазначають, що сім’я не перебувала на обліку у соціальних служб, а за місцем проживання характеризується позитивно.

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з позначкою «нещасний випадок».

Тіло дитини направили на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні