У ТЦК розпочали службове розслідування через смерть військовозобовʼязаного

0
У ТЦК розпочали службове розслідування через смерть військовозобовʼязаного
Начальник Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки наказав призначити службове розслідування щодо смерті військовозобовʼязаного.

Про це повідомили в Житомирському ОТЦК та СП.

У військкоматі також заявили, що вже вдалося зʼясувати нові деталі інциденту.

"Через кілька годин після пробудження чоловік зателефонував родичам, повідомив про свої наміри та підтвердив, що протизаконні дії до нього не застосовувалися", — йдеться у повідомленні військкомату.

Через стан чоловіка, його нібито вирішили відправити додому, але він попросив залишитися в розташуванні роти охорони, бо проживає сам і погано почувається через те, що пив алкоголь.

"За кілька годин після пробудження Сергій зателефонував родичам, повідомив про свої наміри та підтвердив, що протизаконні дії до нього не застосовували", — написали в ТЦК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні