У Запорізькій області загинули двоє військових з Волині

0
У Запорізькій області загинули двоє військових з Волині
На війні з російськими окупантами загинув 25-річний Герой Юрій Дрофа, який жив у Луцьку.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Військовослужбовець Юрій Олександрович Дрофа, 2 вересня 1998 року народження, житель м. Чугуїв Харківської області, який після повномасштабного вторгнення росії в Україну переїхав до м. Луцьк та був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду зовнішнього пілота (оператора) безпілотних літальних апаратів 1-го відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів 1-го взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів 1-ої роти ударних безпілотних авіаційних комплексів батальйону безпілотних систем.

Солдат Юрій Олександрович Дрофа загинув 7 червня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

У Нововолинську громаду знову надійшла скорботна звістка з фронту. Захищаючи Україну, загинув Тарас Жуковський, 1981 року народження. Житель Нововолинська.

Про це 9 червня повідомив мер міста Борис Карпус.

Завтра, в понеділок, 10 червня – зустріч кортежу із загиблим Героєм. Точний час зустрічі та дату похорону повідомлю згодом.

«Вічна памʼять та шана Захисникові України. Щирі співчуття родині загиблого», – додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні