Керівниця медслужби зробила заяву про демобілізацію

0
Керівниця медслужби зробила заяву про демобілізацію
Невизначеність щодо демобілізації є однією з причин, чому українські чоловіки не хочуть приєднуватися до лав Сил оборони.

Таку думку висловила керівниця медичної служби "УЛЬФ" окремого батальйону "Вовки Да Вінчі" ім. Дмитра Коцюбайла Аліна Михайлова в інтерв'ю "Армія TV", пише ТСН.

"Це те, чого мені не вистачає (визначеності – Ред.). Я себе відчуваю, як ніби я в рабстві. І коли мене звідси викуплять, я не знаю. Тобто я буду ще рік в цій армії, два, три. Я навіть боюся говорити далі цифри. Чотири? П’ять? Тобто мені буде 35, а в мене дембеля ще не буде. Це страшно", – сказала Михайлова.

На її думку, люди не хочуть мобілізуватися, зокрема через те, що не знають, коли їх відпустять додому.

"Це наступне питання, чому вони не хочуть… Так неможливо. Це лише реально відчайдухи на початку війни йшли підписували ці контракти. Я ще контракт підписала. А тепер ти сидиш думаєш: "Так, добре, так вже два роки, ніби вже все. А коли додому відпустять?", – зазначила військова.

Михайлова певна, що "невизначеність дуже сильно стопорить людей ".

"Якби зараз мені сказали: "Алін, треба ще послужити 10 місяців, 12, 22, 36 - все, окей… Дуже боляче, дуже сумно, але це хоча б якийсь термін", – розмірковує вона.

Водночас, Михайлова уточнила, що це вона на інтерв’ю "така розумна" і хоче демобілізації.

"Якби мені сказали: "Ну, давай, зараз шуруй", я б сказала: "Так, а на кого я лишу медслужбу? А на кого я лишу батальйон? А що з ним буде?". Просто хочеться для себе розуміння, що про тебе пам’ятають, що ти тут в цій армії вже два роки, і де той термін, коли я, якщо що, можу піти. А якщо що, можу ще лишитися до якогось певного іншого терміну", – підсумувала військова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні