В Україні встановлюватимуть ліміти світла по-новому

0
В Україні встановлюватимуть ліміти світла  по-новому
З 24 червня з доступної електроенергії буде відніматися обсяг електрики, який йде на критичну інфраструктуру, а до областей будуть доводитися нові ліміти для населення.

Про це в етері Київ24 розповів радник прем’єр-міністра України з питань енергетики Юрій Бойко, пише Главком.

Радник зауважив, що атомний блок, який перебував у ремонті, ввели в експлуатацію на два тижні раніше запланованої дати. «Це додало системі 1000 МВт. Це дуже суттєва цифра, яка допомогла на вихідні уникнути обмежень. Проте вчора ввечері Укренерго впродовж однієї години залучали аварійну допомогу від сусідів, щоб виконати обіцянку і не застосовувати графіки обмежень, щоб не в значному обсязі, але такі графіки запровадити», – зазначив Бойко.

Радник прем’єр-міністра України з питань енергетики наголосив, що тривалість відключень вирівняється, адже планують віднімати обсяг електрики в критичної інфраструктури. «Ми з доступної електроенергії по країні будемо віднімати обсяг електрики, яка йде на критичну інфраструктуру. Умовно кажучи, тепер буде не 80% на кожну область, а, наприклад 70%, але вони будуть доведені до споживачів. Таким чином тривалість відключення має вирівнятися», – пояснив Бойко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні