На заході України пролунав вибух

0
На заході України пролунав вибух
У Тернополі в житловому будинку вибухнув газовий балон. Рятувальники зафіксували руйнування будівлі, однак потерпілих немає.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

У неділю, 9 червня, о 15:39 до рятувальників надійшло повідомлення про вибух газового балона в котельні одного з приватних житлових будинків в мікрорайоні Пронятин у Тернополі.

Деталі інциденту
Рятувальники, що прибули до місця виклику встановили, що за вказаною адресою відбувся вибух газового балона, пожежа не зайнялась. Потерпілих внаслідок події немає, критичних пошкоджень елементів будівлі також немає. Проте зафіксували порушення цілісності зовнішньої стіни будинку на площі 2 м.кв. Також, вибуховою хвилею пошкоджено гаражні ворота, елементи облицювання внутрішньої та зовнішньої стін будинку.

Обставини виникнення надзвичайної події та сума матеріальних збитків встановлюються.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні