Для чого путін знову вивів доньок на публіку

0
Для чого путін знову вивів доньок на публіку
Владімір Путін перестав ховати своїх доньок, Катерина Тихонова та Марія Воронцова нещодавно взяли участь у так званому Міжнародному економічному форумі у Санкт-Петербурзі. Показ доньок на публіку є не лише для того, щоб передати їм владу.

Таку думку 24 Каналу висловив російський публіцист із США Андрій Піонтковський.

Він зауважив, що влада – це приємний додаток. Основна мета Путіна – не відставати від своїх прибічників та передати донькам свої надбання.

Чому Путін вивів доньок на публіку
За словами Піонтковського, поява дочок російського диктатора не є індивідуальною поведінкою його сім'ї, а стандартним російським процесом. В Росії влада і гроші – це однакові поняття. Ті люди, які мають владу, мають і великі переваги у бізнесі, адже весь російський бізнес – це використання адміністративного ресурсу: від власника кіоску до очільників нафтових компаній.

"Ми бачимо успіхи сімейства Патрушевих, Ковальчуків – це найближчі люди Путіна. Відповідно, що ж йому відставати від своїх підлеглих. Цей процес цікавить від покоління батьків не стільки через передачу влади, як про передачу власності", – підкреслив російський публіцист із США.

Головною метою для Путіна – є передача всіх своїх статків та надбань, а влада – це вже важливий додаток, без якого власність буде важко втримати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні