На фронті загинув один із кращих фотографів ЗСУ

0
На фронті загинув один із кращих фотографів ЗСУ
На фронті, працюючи на завданні, загинув один із кращих фотографів Збройних сил України - військовий фотограф Арсен Федосенко.

Про трагічну загибель фотографа стало відомо з дописів у соціальних мережах, пише РБК-Україна.

"На фронті загинув військовий фотограф Арсен Федосенко. Дуже талановита людина була. Майстер. І справді світла людина. До ЗСУ приєднався весною 2022. Ми тоді з ним і познайомилися", - написав Борислав Береза у своєму Facebook.

Він додав, що дещо згодом - у травні - Федосенко із групою журналістів їздив по лінії фронту й робив репортажі про військовослужбовців.

"Перетнулися на Запоріжжі у Білогір'ї. Це була наша крайня позиція. Постійні обстріли. І він туди приїхав. Не налякався. Як і завжди. Він посміхався і робив фото. На нулі", - розповів чоловік.

Він додав, що військовий фотограф завжди ризикує життям, "щоб ми побачили більше".

"Багато фотокарток, які ви бачили у стрічці Страткому - це його роботи. Він показував усім нам обличчя українських героїв у пікселі. Він був... Страшне слово "був". Русня вбила його. КАБи. Мої співчуття родині. Вічна пам'ять Герою. RIP", - підсумував Береза.

"Загинув один із найкращих фотографів Збройних сил України - Арсен Федосенко. Це туга і невимовний біль, бо бачився з ним на "Книжковому Арсеналі", говорили про службу, але так і не зробили спільного фото, бо він завжди був по той бік апарату. Загинув як Герой, бо він ним і був", - наголосив Тарас Іщик і подякував за все, що вони робили разом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні