У Британії зробили жорстку заяву щодо росії

0
У Британії зробили жорстку заяву щодо росії
Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон закликав західних партнерів посилити санкції щодо Росії. Він запропонував вдарити по найболючіших місцях РФ у відповідь на ракетні удари по енергетичній системі України.

Про це пише УНІАН.

"Ми зупинили потік російської нафти, але настав час переконатися, що ми повністю "відключили" і російський газ у Європі. Нам потрібно зробити більше", - заявив британський дипломат на Конференції з відновлення України в Берліні.

Камерон вважає, що Захід має вдарити санкціями по найболючіших місцях Росії.

"Нам потрібно використовувати заморожені російські активи. Потрібно запитати себе: чого боїться Путін? Він боїться, що ми відмовимося від вуглеводнів. Він боїться, що ми візьмемося за заморожені державні активи Росії. І я сподіваюся, що на саміті G7 цього тижня ми щонайменше домовимося використовувати відсотки від заморожених активів для того, щоб зібрати величезну позику для України. І гроші почнуть надходити задовго до листопадових виборів в Америці", - зазначив Кемерон.

Також він нагадав про російський тіньовий флот, який використовує незастраховані кораблі, небезпечні, зокрема, для екології.

"Я хочу знати, що кожного разу, коли вони заходять у нейтральний порт, їх перевіряють, заарештовують і їм не дозволяють перевозити російську нафту і продавати її по всьому світу. Як я вже сказав, у нас є всі карти: найсильніша економіка, найкращі альянси, досвід, знання, і ми повинні використовувати все це. Британія зіграє свою роль, ми займаємося страхуванням, і це чудово, що Lloyd's Insurance, які присутні тут сьогодні, допомогли зі страхуванням Чорного моря", - сказав Камерон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні