На фронті загинув український артист

0
На фронті загинув український артист
Під час виконання бойового завдання у Донецькій області загинув артист, художник і стиліст Артур Сніткус.

Про це пише РБК-Україна.

Повідомлення про загибель
Про трагічну загибель артиста стало відомо з дописів у соціальних мережах. Одним із перших про це написав міський голова Тернополя Сергій Надал.

"З глибоким сумом повідомляємо, що загинув під час захисту України воїн Сніткус Артур Романович (13.05.1988 р.н.)", - написав посадовець.

За його словами, герой віддав своє життя 7 червня під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

"Співчуваємо всім рідним та близьким захисника. Щиро розділяємо біль утрати та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам'ять нашому захиснику!" - підсумував мер міста.

За словами художника і фотографа Олександра Курмаза, Артур під час першої випадкової, але дуже яскравої зустрічі в 2011 році, одразу ж вразив його своїм неперевершеним почуттям гумору, відкритістю та артистизмом.

"Ми час від часу перетинались на різних подіях, не були близькими, але завжди весело проводили час разом. Поруч з ним завжди було тепло і затишно. Людина непересічної долі, яскравий, харизматичний, талановитий, провокуючий, справжній артист з усіма притаманними для такої людини перевагами й недоліками", - розповів чоловік і подякував сержантові Сніткусу за службу.

"Артурчику, спочивай з миром і міццю. Ти наш душевний легендарний янгол. Ікона українського квір-підпілля. Твій прекрасний голос завжди був сповнений енергії та сил, які ми назавжди збережемо в наших серцях у пам'ять про тебе", - додала Наталя Мартиненко.

Вона опублікувала також низку фото та відео зі Сніткусом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні