Відомий український кулінар назвав причину, чому не пішов на фронт

0
Відомий український кулінар назвав причину, чому не пішов на фронт
Відомий український кулінар Євген Клопотенко назвав причину, чому не вступив до лав ЗСУ та не пішов воювати на фронт.

Про це пише ТСН.

Кухар пояснив, що на початку повномасштабної війни перебував у маленькому селі та просто не бачив сенсу вступати до лав ТрО. Також Клопотенко був впевнений, що в тилу він набагато корисніший. Зокрема, кулінар займається благодійною допомогою, гастродипломатією, а також активно розповідає на загал правду про війну в Україні.



"Від перших днів вторгнення я намагався подбати про безпеку родини та своєї команди. До того ж перебував тоді за містом і, приміром, вступати до тероборони в маленькому селі не бачив сенсу. Також розумів, що принесу більше користі на своєму місці. Адже від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу. Я активно займався гастродипломатією та у світовому інфопросторі розповідав про події в Україні. І тривалий час був зосереджений лише на цьому", - відповів Клопотенко в інтерв'ю "ТиКиїв".

До речі, до ТЦК Євген Клопотенко цьогоріч навідувався. Після того, як у травні прийняли новий законопроєкт про мобілізацію, кухар першого ж дня оновив дані у військкоматі.

"Звісно, у перший же день дії закону про мобілізацію", - додав кухар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні