Працівників ТЦК ненавидять в частині суспільства: заява Міноборони

0
Працівників ТЦК ненавидять в частині суспільства: заява Міноборони
Близько половини працівників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) повернулися з фронту, а їх ненавидять в частині суспільства.

Про це сказав речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв’ю Radio NV.

Він зазначив, що Міністерство оборони не толерує жодного випадку перевищення повноважень працівника ТЦК та СП. За його словами, зараз понад 100 скарг надійшло до міністерства по конкретних випадках, зокрема, що людей забирають в "бусік", перевищують повноваження. Речник Міноборони зазначає, що по кожному випадку відбувається з’ясування ситуації, ведеться розслідування.

Лазуткін зазначає, що негативне ставлення до працівників ТЦК часто підживлюється різними телеграм-каналами, які "працюють на зрив мобілізації" і масштабують ці негативні випадки. За його словами, при цьому не повідомляють скільки конфліктів не сталося завдяки терпимості працівників ТЦК та СП.

"А там багато людей, які були на фронті, які мали поранення, контузії, які мають ПТРС. Люди, які ще пів року тому приїжджали в Київ, Львів і громадяни прикладали руку до серця і казали : "Дякуємо за службу", а зараз їх ненавидять, на них лаються",- сказав Лазуткін. Він закликав шанобливо поводитися з працівниками ТЦК, бо близько половини з них брали участь в бойових діях, тому вони заслуговують на повагу і на добре ставлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні