Чи було розлучення Дорофєєвої з Дантесом запланованим хайпом

0
Чи було розлучення Дорофєєвої з Дантесом запланованим хайпом
Українська продюсерка Ірина Горова висловилася про свою підопічну – відому співачку Надю Дорофєєву. Зокрема, вона пояснила, чи було розлучення артистки з Володимиром Дантесом та шлюб з Мішею Кацуріним, запланованим піаром.

Про це пише УНІАН.

У 2022 році Дантес та Дорофєєва оголосили про розлучення. Майже одразу виконавиця повідомила, що вона у стосунках з другом сім'ї Кацуріним. Тоді прихильники артистки запідозрили, що такі новини – це хайп. Однак Горова спростувала чутки і наголосила, що подібний піар вона як продюсерка не використовує.

"Моя стратегія не будується з чорним піаром. Якщо постійно використовуєш чорний піар, то про тебе така думка і складається. А якщо намагаєшся опрацьовувати свою стратегію в контексті сьогодення, не маніпулюючи нічим, то з часом тобі вдасться побудувати свій бренд таким, яким хочеш", – вказала продюсерка.

Також Ірина додала, що не втручається в особисте життя зірок. За її словами, команда ніколи не намагається розповсюдити в мережі подібні історії. Вони прагнуть, аби особисте залишалося лише для знаменитостей.

"Усе, що трапляється в житті наших артистів, я не коментую і не втручаюся в нього. Утім, треба розуміти, що в усіх щось може відбутися. Так стається. Ми намагаємося не розкручувати ці історії, а навпаки – залишаємо їх за зачиненими дверима. Це особисте життя зірок, яке дуже поважаю. Я проти коментарів чи роздутих історій. Піару стосується лише благодійність, цікаві проєкти, класний контент, релізи треків. Надя зараз сама пише пісні, вона музична продюсерка власного проєкту, тому концентруємося на цьому", – додала Горова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні