У Німеччині знайшли тіло 9-річної українки

0
У Німеччині знайшли тіло 9-річної українки
У німецькій Саксонії знайшли тіло дев’ятирічної дівчинки з України, яку розшукували від 3 червня. Дитина стала жертвою злочину: поліція розслідує справу як вбивство.

Про це повідомляє Welt.

Валерія з Дьобельна в Саксонії, яку знайшли мертвою, стала жертвою злочину. Як повідомила поліція 12 червня, розслідується справа про вбивство. Напередодні, після днів пошуків, тіло дев'ятирічної дитини знайшли в лісі. Тієї ж ночі розтин підтвердив особу Валерії.



Слідчі сказали, що тіло дівчинки виявили глибоко в підліску, далеко від проторованої дороги, приблизно за 4 км від місця проживання Валерії. За словами правоохоронців, немає доказів сексуального злочину, розслідується вбивство з необережності.

Затриманих та підозрюваних у справі наразі немає.

"Втрата дитини розриває ваше серце. Такий злочин не залишає нікого байдужим. Виникає враження, ніби час зупинився", – сказав начальник поліції Хемніца Карстен Кемпф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні