Буданов зробив заяву про перемогу України у війні

5
Буданов зробив заяву про перемогу України у війні
Начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов заявив, що використання безпілотників не приведе до перемоги у війні. Дрони – це підтримка, а не основна зброя.

Про це Буданов сказав у ефірі телемарафону, пише ТСН.

Начальник ГУР прокоментував створення Сил безпілотних систем, зазначивши, що використання дронів у війні є лише підтримкою.

"Це все підтримка. Це точно правильний шлях, але це підтримка. Жоден дрон не виграє війну. На жаль, нічого не змінилося з епохи двох-трьох тисяч років. Допоки солдат із прапорцем не зайде на територію – нічого не буде", – висловився Буданов.

Він також відповів на запитання щодо дозволу Україні бити західною зброєю по території Росії, вказавши, що це "полегшить ситуацію" на фронті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чорний Яструб - все вірно охарактеризував!???? Україна на тверді 100% переможе!???? Акцент треба робити на збереження життя українських воїнів! Та відповідальність за їх втрату!
Відповісти
Пи_ дяча голова шрека Казань брав Астрахань брав
Відповісти
Чого ви брешити, де слова про перемогу у війні?
Відповісти
а якже кава в Ялті ? Невже розвідник-пиздун знов напиздів ?
Відповісти
Достали уже, когда ж вы нажеретесь до отвала, напьетесь крови людской и передохните все " владыки ", дети, внуки и правнуки и еше 11 поколений в будут проживать в страшных муках и болезнях, за ваши развязанные войны, за смерти невинных людей, за вашу алчность.Не будет прощения вам много веков.Прекращайте уже эту войну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні