На фронті загинув працівник університету на заході України

0
На фронті загинув працівник університету на заході України
У боротьбі проти російських окупантів загинув працівник Львівського національного університету імені Івана Франка Леонід Єфіменко. Захисникові України було 52 роки.

Про це повідомили на сайті університету.

Леонід Єфіменко захищав Україну з перших місяців повномасштабного вторгнення.

Воїн навчався у Львові у Середній загальноосвітній школі № 11 (нині – Львівська правнича гімназія). У 1987 році він вступив до колишнього Середнього професійно-технічного училища № 17 міста Львова, де здобув кваліфікацію "Столяр будівельний-паркетник III-го розряду". Після завершення навчання він проходив строкову військову службу у ЗСУ.

Леонід Єфіменко працював у відділі сторожової охорони Львівського національного університету імені Івана Франка. Останнім часом він працював у регіональній філії "Львівська залізниця" Акціонерного товариства "Українська залізниця". У вільний від роботи час Леонід захоплювався мистецтвом, займався різьбярством та малюванням. Сім'я згадує його як людину з великим серцем, щиру та життєрадісну.

Леонід з перших місяців повномасштабного вторгнення Російської Федерації став на захист Батьківщини. Він боронив державу у складі 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних Сил України.

"Академічна спільнота Університету сумує за втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблого", – пишуть у виші.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні