Хлопець відомої української співачки втік до росії

0
Хлопець відомої української співачки втік до росії
Відома українська співачка Уляна Ройс шокувала, як її бойфренд втік до Росії та розійшовся з нею.

Про це пише ТСН.

Тривалий час виконавиця перебувала у стосунках із відомим блогером, про що вона розповіла у своєму TikTok. Щоправда, їхній роман пара приховувала, мовляв, це нашкодить медійності.

Врешті, за два місяці до початку повномасштабного вторгнення коханий Уляни отримав пропозицію щодо переїзду до Росії та розвитку подальшої кар'єри саме в країні-агресорці. Блогер погодився та виїхав до РФ. Тим часом з Уляною він швидко порвав.

"Перші три дні ми підтримували зв'язок, після чого спілкування ставало все більш одностороннім, писала я, а відповіді отримувала тільки вночі, якщо взагалі їх отримувала. І ось в черговий раз я заходжу в TikTok чи Instagram і бачу відео, яке рознеслось всіма новинними пабліками, де мій хлопець танцює, зажимається і цілується з доволі публічною дівчиною. Кінець історії – він кинув мене", - зізналась артистка.

Врешті, горе-коханим виявився відомий блогер Тен Юджин. Він тривалий час будував свою кар'єру в Україні, після чого виїхав до Росії та веде свій блог пліч-о-пліч з російськими блогерами. Про війну блогер, звісно ж, мовчить. Ба більше, він приховав від українців можливість бачити його акаунти у соцмережах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні