На Волині чоловіка оштрафували на 50 тисяч гривень

0
На Волині чоловіка оштрафували на 50 тисяч гривень
У середу, 12 червня, правоохоронці виявили на річці Стир поблизу села Гумнище Луцького району чоловіка на човні, який здійснював незаконний вилов риби. За це йому загрожує до 51 тис. грн штрафу.

Про це повідомили у поліції Волинської області.

Першим порушника виявив співробітник Волинської рибоохоронної інспекції, який викликав на місце події слідчо-оперативну групу.

Інспектори встановили, що незаконною риболовлею займається 52-річний житель Берестечківської громади. У нього вилучили у дерев’яний човен, весло, 11 риболовних сіток і весь улов.

«Сума завданих матеріальних збитків державі становить понад 200 тис. грн», – зазначають правоохоронці.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду). Санкція статті передбачає від 17 тис. грн до 51 тис. грн штрафу. Слідство триває.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні