Командир «Грузинського легіону» заявив про отруєння

0
Командир «Грузинського легіону» заявив про отруєння
Мамуку Мамулашвілі, командира "Грузинського легіону", який воює разом з українськими силами проти російських військ, отруїли кілька місяців тому.

Про це Мамулашвілі 12 червня повідомив "Радіо Свобода".

Мамулашвілі розповів, що зразки крові й тканин були відправлені в лабораторію в Німеччині після того, як він відчув гострий біль у животі.

За словами командира "Грузинського легіону", результати аналізів виявили, що зразки містили високий рівень миш’яку, ртуті й олова, які він, ймовірно, спожив із їжею.

Мамулашвілі сказав, що це був третій випадок, коли хтось намагався його отруїти, і що російські ЗМІ неодноразово повідомляли про його смерть.

Мамулашвілі й інших членів "Грузинського легіону" розшукують у Росії за звинуваченням у вербуванні найманців й участі у війні в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні