У квартирі чоловік застрелив дружину та поранив її подругу, а потім вчинив самогубство

0
У квартирі чоловік застрелив дружину та поранив її подругу, а потім вчинив самогубство
13 червня у Вінниці чоловік застрелив свою дружину та тяжко поранив її подругу. Після злочину вчинив самогубство. Поліція розслідує обставини та мотиви злочину.

Про це Суспільному повідомила речниця ГУ Нацполіції у Вінницькій області Заріна Маєвська.

Подія сталась в одному із спальних районів міста у квартирі на третьому поверсі. Повідомлення про подію надійшло до поліції від медиків, яких викликала поранена 19-річна дівчина.

Прибувши на місце події, змогли проникнути у квартиру через вікно, оскільки двері ніхто не відчиняв. В середині правоохоронці виявили тіло загиблої 18-річної дружини та поранену подругу загиблої. Її госпіталізували у важкому стані.



Працівники поліції встановили, що до злочину причетний 23-річний чоловік загиблої. Під час сварки він відкрив вогонь з пістолета, внаслідок чого його дружина загинула на місці, а подруга отримала тяжкі поранення.

Після вбивства чоловік втік з місця події і пізніше був знайдений мертвим на березі річки Південний Буг з вогнепальним пораненням у голову.

Знаряддя злочину – пістолет, гільзи та інші речові докази – вилучені.

Розпочато кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Усі обставини події та мотиви злочину встановлюються. Тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні