США попередили, які країни можуть стати новою ціллю рф

0
США попередили, які країни можуть стати новою ціллю рф
Якби не запеклий спротив українців домаганням Росії контролювати Чорне море, Молдова, Румунія, Туреччина та Болгарія вже відчули б на собі російську загрозу.

Про це пише "Укрінформ".

Таку заяву зробила посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк під час промови на Чорноморському безпековому форумі, який розпочався сьогодні, 14 червня, в Одесі.

"Ми бачимо Одесу, за яку весь український народ не припиняє боротися, попри намагання Росії взяти під контроль Чорне море. Росія — це найбільша загроза не лише для України, а й для Молдови, Румунії, Туреччини та Болгарії. І якби РФ мала успіх в Україні — ці країни б також зіткнулися з імперіалістичним та руйнівним сусідом", – заявила пані посол.

Брінк зауважила: США знають, що росіяни майже кожного дня атакують Одесу дронами та ракетами.

Головною темою міжнародного Black Sea Security Forum, який проходить в Одесі 14-16 червня, стало обговорення безпекової ситуації в Чорноморському регіоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні