У дворі багатоповерхівки знайшли тіло 15-річного підлітка

0
У дворі багатоповерхівки знайшли тіло 15-річного підлітка
У п’ятницю, 14 червня, у Дніпровському районі Києві в дворі багатоповерхівки було виявлено тіло 15-річного підлітка, який розбився внаслідок падіння з висоти. Від отриманих травм хлопець загинув.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

“Інформація про смерть дитини надійшла сьогодні до поліції Києва близько о 18:00. Як повідомили мешканці, у дворі багатоповерхового будинку вони виявили тіло підлітка без ознак життя”, - йдеться у повідомленні.

На місці трагічної події працювали слідчо-оперативна група, співробітники ювенальної превенції та судово-медичний експерт.



“Після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчих дій буде вирішене питання щодо правової кваліфікації”, - додали в поліції, не підтверджуючи і не спростовуючи версію про самогубство.

У Telegram-каналі “Труха. Київ” уточнили, що трагедія сталася у житловому комплексі “Паркові Озера”, де підліток начебто випав із вікна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні