Росіяни будують нові укріплення біля українського міста

0
Росіяни будують нові укріплення біля українського міста
Російські окупанти споруджують нові укріплення поблизу захопленого Маріуполя. Будують їх вздовж траси Маріуполь - Донецьк на ділянці поблизу Гранітного.

Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, Гранітне стає головною логістичною артерією для окупантів в забезпеченні ділянки фронту по точках Волноваха - Вугледар - Курахівський напрямок - Донецьк. Загарбники використовують там автомобільний та залізничний мости.

Андрющенко опублікував карту російських логістичних шляхів та укріплень.

"Позначили на карті (позначка 1 та помаранчевий шлях) про який міст мова. Червоним - бажаний маршрут (без моста). Позначка два - де будують укріплення та логістичні розв'язки", - пояснив він.

За словами радника міського голови, два моста тотально вирішують питання російської логістики з Ростова.

"Намалювали для розуміння логістику та позначили ключовий міст. Може він зникне? Було б непогано. Це збільшить логістичне плече майже на 70 км. та збільшить час до 10 годин проходження колони. Бонусом - все побачимо через Маріуполь", - додав Андрющенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні