У Донецькій області загинув молодий військовий з Волині

0
У Донецькій області загинув молодий військовий з Волині
Із фронту прийшли сумні та чорні новини у Дубівську громаду… Владислав Валентинович Саковський - житель села Вербка, навідник першого механізованого відділення третього механізованого взводу першої механізованої роти другого механізованого батальйону, солдат Збройний Сил України загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області.

Про це повідомили у громаді.

У зв'язку із сумною подією, у Дубівській громаді відсьогодні оголошується триденна жалоба.

Владислав Валентинович Саковський створив молоду сім'ю для щасливого життя, Бог подарував їм маленьку донечку Даяну, скільки у них було планів та мрій…, але усе обірвалось і зупинилось в одну мить - безжальна війна забрала його життя... Владиславу тепер назавжди 26…

У Героя залишилася мама Валентина Саковська, депутат Дубівської сільської ради, дружина Анна, маленька донечка Даяна, брат Віталій.

Зустрічатимуть Героя в понеділок, 17 червня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні