Нареченій відомого українського співака під авто підклали небезпечний предмет

0
Нареченій відомого українського співака під авто підклали небезпечний предмет
Наречена відомого українського співака Іллі Парфенюка – блогерка Сімбочка – шокувала, як під їхнє авто залишили небезпечний предмет.

Про це пише ТСН.

Неприємний інцидент стався у Сумах, де в Parfeniuk був концерт. Після виступу Сімбочка повернулася до їхнього авто, де їм залишили неприємний сюрприз. Зокрема, під колесами лежав гострий предмет, що був захований у порожню пачку з-під сигарет.

Це помітив військовий. Захисник прибрав з-під коліс пристрій та перебував із блогеркою, поки її наречений не повернувся з концерту. До слова, аби небезпечний пристрій ніхто не помітив би, то колесо автівки пробилося б. Це могло ж призвести до різних наслідків.



"Запитаєте що на фото? Це підклали під нашу машину під час концерту. Та ще й заморочився: сховав у порожню пачку з-під цигарок. Дякую небайдужому військовому, який це помітив та охороняв до тих пір, поки Ілля не прийде", - поділилася наречена Parfeniuk.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні