У Львові пролунали вибухи

0
У Львові пролунали вибухи
У неділю, 16 червня, у центрі Львова зірвало два люки мережі “Укртелекому”. Наразі причини вибухів невідомі, на місці працюють правоохоронці, а також працівники “Львівгазу”, “Львівводоканалу” та “Львівобленерго”. Ніхто з пішоходів не постраждав.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Згідно з повідомленням, інцидент стався на вулиці Пекарська, близько 13:40. Два люки комунікаційної мережі “Укртелекому“ від вибухів злетіли в повітря та впали на землю. Очевидці повідомили, що між вибухами був інтервал у близько 15 хвилин. Внаслідок інциденту ніхто з перехожих не постраждав, проте люки пошкодили тротуар навколо.



“Зараз на місці працюють ПАТ “Львівгаз”, ЛМКП “Львівводоканал”, ПАТ “Львівобленерго” та поліція. Присутній керівник Личаківської районної адміністрації також. З’ясовують причину вибуху і ліквідовують наслідки. Про деталі буде відомо пізніше”, — перший заступник міського голови Львова повідомив Андрій Москаленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні