Загинув 35-річний прикордонник з Волині, який отримав смертельні поранення

0
Загинув 35-річний прикордонник з Волині, який отримав смертельні поранення
35-річний прикордонник Вадим Гошко, позивний Гоша, загинув 8 січня 2023 року в бою за місто Соледар на Донеччині. Внаслідок ворожого мінометного обстрілу отримав смертельні осколкові поранення.

Про це розповіли на платформі історій про загиблих захисників та захисниць України «Меморіал Героїв».

Вадим Володимирович був родом з міста Луцьк Волинської області. Навчався в місцевій загальноосвітній школі №16. Потім здобув фахову освіту в Луцькому кооперативному технікумі. В цивільному житті працював на заводі СП ТОВ «МОДЕРН-ЕКСПО». Створив сім’ю, яку дуже оберігав та сильно любив. Виховував із коханою доньку, а згодом народився і син. Родині чоловік присвячував весь свій вільний час та завжди намагався забезпечити комфортне життя.

20 травня 2022 року Вадим був призваний до лав Державної прикордонної служби України. Він обіймав посаду інспектора прикордонної служби 2 категорії – кулеметника відділення інспекторів прикордонної служби 1-го (Донецького) прикордонного загону.

«Мій Вадим був коханим чоловіком, прекрасним і турботливим батьком. Дуже веселий, компанійський, енергійний, справжній, щирий і такий світлий... Був дуже добрим. Він любив свою сім'ю, друзів, країну!» – розповіла дружина полеглого бійця Анна.

Посмертно захиснику присвоєно звання старший солдат та нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Похований Герой на Алеї Слави кладовища в селі Гаразджа, що в Луцькому районі.

У Вадима лишились батько, дружина та двоє дітей. Через 10 днів після поховання доньці виповнилось 8 років, а сину на той момент не було і 2 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні