Які мітки на тілі вказують на те, що у жінки є дар яснобачення

0
Які мітки на тілі вказують на те, що у жінки є дар яснобачення
Якщо родима пляма має форму серпа, півмісяця, то можна припустити, що дівчина має здатність передбачати події майбутнього. Має значення ще й колір утворення.

Про це пише Радіо ТРЕК.

Якщо воно червоне або чорне, то дама володіє величезною силою, її передбачення завжди будуть збуватися. Якщо пляма світла, то тільки деякі події відьма буде передбачити.

Важливо ще й те, з якого боку пляма розташовується. Якщо вона знаходиться на лівій частині тіла, то дівчина має здатність взаємодіяти з темними силами. Якщо пляма розташувалася на правій частині тіла, то жінка може щось робити, вдаючись до допомоги світлих сил.

Родимки
Про магічні здібності говорять родимки незвичайних кольорів, цікавих форм. Темні родимки у вигляді півмісяця, зірки свідчать про наявність магічних здібностей у жінки.

Якщо на родимках є волоски, то дівчину можна вважати сильною чаклункою, яка може впливати на чужі долі, може руйнувати їх.

Найнебезпечнішими відьмами є панянки з родимками над верхньою губою і на потилиці. Якщо ці утворення збільшуються, то це означає, що відьма стає ще сильнішою і злішою.

Незвичайні лінії на руках
Якщо лінії утворюють фігуру, схожу на серп або на корону, то дівчину однозначно можна зараховувати до відьом. У неї є здатність читати думки інших людей, вона може передбачати майбутнє. Все це допомагає панночці орієнтуватися в тому, що відбувається, швидко розуміти, які обставини складаються, які в оточуючих людей насправді помисли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні