Виконуючи бойове завдання на фронті загинули 3 Героїв із заходу України

0
Виконуючи бойове завдання на фронті загинули 3 Героїв із заходу України
Рівненщина попрощалася з трьома Героями, які віддали своє життя за незалежність України.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Олег Мельник
Він був справжнім патріотом своєї країни, сміливим, рішучим, боровся за кожного з нас до останнього подиху. На жаль, 13 червня воїн загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Йому назавжди 51.



Петро Хомич
До лав Збройних Сил України приєднався у лютому 2024 року. Молодий і енергійний, стійкий і сміливий, товариський і надійний, він залишався вірним військовій присязі та своїй країні до останнього подиху. Таким його знали любляча родина, друзі та запам'ятають односельчани. На жаль, 11 червня військовий помер від тяжкої травми, отриманої під час виконання бойового завдання. Йому назавжди 28.



Микола Артюшок
Захисник проходив службу за контрактом з січня 2022 року в лавах 104-ї бригади ТРО, 60-го батальйону «Поліські вовки». Мав звання сержанта. Під час одного з тяжких боїв на Харківському напрямку в лютому 2024 року 52-річний Микола зник безвісти. Загибель військовослужбовця підтвердила ДНК-експертиза.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні