Вночі на Волині чоловік спалив своє авто

0
Вночі на Волині чоловік спалив своє авто
На Волині у неділю сталися дві пожежі: горіли господарська споруда та легковий автомобіль.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області.

У неділю, 16 червня, в селі Торговище Турійської громади трапилася пожежа в господарській споруді. На місце події прибули рятувальники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини з селища Турійськ спільно з працівниками місцевої пожежної охорони села Перевали. Повідомлення про пожежу надійшло о 14:16, а о 15:36 її ліквідували. Під час пожежі були знищені дах будівлі та речі домашнього вжитку, пошкоджений сільськогосподарський інвентар. Ймовірно, займання трапилось через коротке замикання електромережі.



Цього ж дня надзвичайники 13-ї ДПРЧ селища Маневичі долали займання легкового автомобіля в селі Оконськ Маневицької громади. Автомобіль був знищений повністю. Повідомлення про пожежу надійшло о 22:00, о 22:36 вона була ліквідована. Причина горіння – підпал автівки власником.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні