На Волині в парку вандали знищили квіти висадженні в пам'ять загиблих Героїв

0
На Волині в парку вандали знищили квіти висадженні в пам'ять загиблих Героїв
У селищі Іваничах, що на Волині, вандали поламали кущі троянд на клумбах в місцевому парку. Ці квіти висадили матері в пам’ять про загиблих на війні з росією синів-Героїв.

Про факт вандалізму розповіла голова ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надія Рубан, передає БУГ.

До слова, члени цієї організації самотужки доглядають за клумбами в парку.

Квіти мали не тільки милувати око жителям, але й нагадувати якою ціною дається відносно спокійне життя в мирному селищі.

Активістка обурена цим вчинком. Каже: хуліганів навіть не зупинили таблички з відповідними написами, а вся причина, мовляв, в тому, що все проходить безкарно. Написали, поговорили, обурились і на цьому все.

«Як достукатись до свідомості цих підлітків, як пробудити в них повагу до загиблих Героїв, завдячуючи яким ми живемо тут під мирним небом? Як можна знищувати таку красу?Кілька не байдужих місцевих жіночок за власні кошти купляли, висаджували ці троянди і разом з матерями і дружинами військовослужбовців доглядають за ними. А хтось ось так їх понищив», – обурилась Надія Рубан.

Аби врешті зупинити порушників і покарати їх, громадська організація «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» звернулась з заявою в поліцію.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні