Стало відомо, які країни «спонсорують» війну в Україні

0
Стало відомо, які країни «спонсорують» війну в Україні
Країна-агресорка Росія має можливості воювати десятиліття. Усі гроші, які РФ отримує від торгівлі з іншими країнами, вона буде скеровувати на військові потреби.

Про це заявив військовий аналітик та історик Михайло Жирохов ефірі телеканалу Київ24.

"Поки весь світ купує хоч щось у Росії, вони будуть це витрачати на зброю, вони це будуть витрачати на підготовку армії. А ми бачимо, що, на жаль, газ і нафту Європа купує в досить потужних об’ємах. Індія, Китай купують. Так, їм стало дорожче виробляти цю зброю, тому що вони купують компоненти через треті країни, через Туреччину, Вірменію, Казахстан. Але поки є гроші, це не є проблемою", – пояснив аналітик.

Він також підкреслив, що та хвиля мобілізації, яка вже проводилася в Росії, лише налякала росіян. Водночас "потужної хвилі мобілізації у них ще не було".

"На жаль, поки що склади радянської армії виявилися гумовими. Поки що вони виробляють і літаки, і танки, і снаряди, і ракети. Все в них ще є. І найближчі два-три роки говорити про те, що якась криза буде – я маю на увазі, якщо бойові дії будуть іти в такому ж форматі, як зараз, – я б не став", – додав Жирохов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні