Путін назвав країну, яка допомагає рф у війні проти України

0
Путін назвав країну, яка допомагає рф у війні проти України
Напередодні візиту російського диктатора Володимира Путіна до Північної Кореї в північнокорейській газеті "Нодон синмун" було опубліковано статтю з підписом президента РФ. Росія високо цінує "тверду" підтримку КНДР у проведенні "спеціальної військової операції" в Україні та зі свого боку буде підтримувати корейський народ "у його боротьбі за незалежність" у протистоянні з "підступним, небезпечним і агресивним ворогом", наголосив Путін у статті "Росія та КНДР: традиції дружби та співпраці через рік".

Про це пише УНІАН.

"Пхеньян був і залишається нашим переконаним однодумцем і прихильником, готовим рішуче протистояти прагненню колективного Заходу перешкодити становленню багатополярного світопорядку, заснованого на справедливості, взаємній повазі суверенітету, врахуванні інтересів один одного. Росія готова до тісної взаємодії з Пхеньяном, щоб зробити міжнародні відносини демократичнішими і стабільнішими", - зазначив Путін.

Крім того, він повторив тези, що США та інші західні країни "самі спровокували конфлікт в Україні" і продовжуть "накачувати неонацистський київський режим грошима та зброєю, підштовхуючи завдавати ударів по території РФ".

"Усі спроби стримати, ізолювати Росію провалились. А наші корейські друзі, незважаючи на багаторічний економічний тиск, провокації, шантаж та військові загрози з боку США - так само ефективно обстоюють свої інтереси", - наголосив диктатор.

Наприкінці статті Путін бажає міцного здоров'я Кім Чен Іну та висловлює сподівання, що Росії та Північній Кореї "спільними зусиллями вдасться вивести двосторонню взаємодію на ще більш високий рівень".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні