На заході України поліцейські насміхалися з мобілізованого чоловіка

1
На заході України поліцейські насміхалися з мобілізованого чоловіка
У Самборі на Львівщині двоє співробітників поліції доправили у місцевий ТЦК та СП чоловіка в гумаках, після чого зняли відео і насміхалися з нього. На інцидент зреагувало керівництво обласної поліції, поліцейських відсторонили від роботи.

Про це пише ZAXID.NET.

Як видно з оприлюдненого 18 червня в Telegram-каналах відео, двоє поліцейських зняли відео поблизу будівлі місцевого ТЦК у Самборі. Один з них розповів, що вони якраз супроводили двох чоловіків до Самбірського ТЦК. Далі поліцейські насміхаються з одного з чоловіків, який перебуває на подвір’ї ТЦК і взутий у гумаки.

«В гумаках воїн...», – коментує поліцейський. При цьому він вживає нецензурну лайку, далі обоє гучно сміяться з мобілізованого чоловіка.

Після появи відео в соцмережах, на інцидент зреагувало керівництво обласної поліції.

«На Львівщині за порушення правил етичної поведінки поліцейськими керівництвом призначене службове розслідування. На час його проведення двоє співробітників одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини відсторонені від виконання посадових обов’язків», – повідомили в поліції.

В поліції також зазначили, що «оцінка діям поліцейських, які не дотримувалися норм ділового мовлення та професійної етики, дозволили собі зневажливе ставлення до громадянина, буде надана за результатами розслідування».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авжеж, в гумаках воїн! А оті два здорових жлоба які навчені користуватися зброєю і сидять на шиї простих ''воїнів в гумаках'' -сцикуни-ухилянти !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні