Чому вночі на Волині оголошували повітряну тривогу

0
Чому вночі на Волині оголошували повітряну тривогу
Сьогодні вночі, 19 червня, по всій Україні, зокрема і на Волині оголошували повітряну тривогу. Російські загарбники застосували для повітряної атаки по території України у ніч проти 19 червня понад двадцять ударних безпілотників типу "Шахед". Силами та засобами ППО ЗСУ більшість ворожих цілей була збита.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на допис командувача Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Миколи Олещука у Telegram.

Уточнюється, що загалом для цієї нічної атаки агресор застосував 21 ударний безпілотник. Дрони-камікадзе противник запускав по Україні із напрямків російського Приморсько-Ахтарська та з мису Чауда в окупованому Криму.

Відбиття атаки
Генерал розповів, що ворожі повітряні цілі збивали над територією шести областей, а саме:

у Херсонській,

Миколаївській,

Дніпропетровській,

Кіровоградській,

Хмельницькій,

Львівській областях.

Зазначається, що в результаті бойової роботи було збито 19 ворожих ударних БПЛА типу "Shahed".

"Відбивали повітряний напад винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України", - повідомив генерал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні