Синоптик назвав точну дату, коли в Україні стане прохолодніше

0
Синоптик назвав точну дату, коли в Україні стане прохолодніше
Сьогодні в Україні очікується спекотна погода, а вже завтра, 20 червня, дихати у багатьох областях стане легше, температура знизиться.

Про це свідчить прогноз синоптика Наталки Діденко.

"А 20-го червня в Україну завітає холодний атмосферний фронт, тому на заході, півночі, а також на Вінниччині та Черкащині температура повітря знизиться до +20...+25 градусів, а в північних районах Чернігівщини та Сумщини навіть до +18...+22 градусів!" - повідомила вона.

Зниження температури повітря, за словами експерта, супроводжуватиметься дощами та грозами, проте схід, південь та значна частина центральних областей ще залишаться і в середу, і в четвер серед сонця та спеки.

"У зв'язку з проходженням 20-го червня атмосферного фронту атмосферний тиск знизиться, стрибки тиску та градусів можуть негативно вплинути на метеопатів, особливо на людей із серцево-судинними недугами", - застерегла синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні