На фронті загинули 5 молодих військових із заходу України

0
На фронті загинули 5 молодих військових із заходу України
СЬогодні, 19 червня, у Львівській області прощаються із Героями, які загинули за Україну через російську агресію.

Про це пише Львівська ОВА.

Михайло Яцик
Воїн захищав Україну в складі Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького. Помер 12 червня 2024 року від отриманих травм в бою біля Вовчанська в лікарні міста Харкова. Воїну було 32 роки.



Назарій Козимка
Був старшим солдатом, оператор відділення радіорозвідки 110 окремої механізованої бригади. Загинув 14 червня під час виконання бойового завдання поблизу села Новоолександрівка на Донеччині. Йому було 24 роки.



Роман Шеремета
Старший солдат, водій мінометного взводу військової частини А0998. Загинув внаслідок артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області.



Андрій Пилипишин
Із початком повномасштабного вторгнення став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові на Донеччині у складі 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.



Рубен-Владислав Мхітарян
Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від загарбників. Після завершення вишколу проходив військову службу на посаді бойового медика у складі 46-ї окремої аеромобільної бригади. Виконував завдання на території Запорізької і Донецької областей та двічі отримував складне поранення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні