У НАТО назвали чотири країни, які хочуть поразки України

0
У НАТО назвали чотири країни, які хочуть поразки України
Китай, Північна Корея та Іран підтримують війну РФ проти України, вони хочуть, щоб Сполучені Штати Америки і НАТО зазнали поразки.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на спільній прес-конференції з державним секретарем США Ентоні Блінкеном в Естонії, пише УНІАН.

«Якщо вони доб'ються успіху в Україні, це зробить нас більш уразливими, а світ - більш небезпечним. Тому наша підтримка України - це не благодійність. Вона відповідає нашим власним інтересам безпеки», - сказав він.

Столтенберг додав, що всі хочуть припинення війни, однак російська окупація України та капітуляція перед Путіним не дасть безпеку та мир. Він очікує, що на саміті НАТО європейські союзники та Канада запропонують більшу фінансову та військову підтримку України.

«І що лідери погодяться, що НАТО візьме на себе провідну роль у координації безпекової допомоги та навчання для України. Усе це зменшить навантаження на Сполучені Штати», - додав генсек.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні