На Волині обірвалось життя колишнього заступника міського голови

0
На Волині обірвалось життя колишнього заступника міського голови
У середу, 19 червня, на 77-ому році життя зупинилося серце ветерана педагогічної праці та органів місцевого самоврядування з Волині Шульгана Сергія Петровича.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Ковельчани знали його як ділового й виваженого керівника, вимогливого до себе та підлеглих, інтелігентну та мудру людину.

У 1990 – 2000 роках Сергій Петрович був заступником міського голови, наступні сім років очолював управління соціального захисту населення. Шульган С.П. зробив вагомий особистий внесок у вирішення соціальних питань, дбав про розвиток освіти, культури, спорту, займався організацією з налагодження співпраці з німецькими містами Вальсроде та Барзінгхаузен, зокрема щодо оздоровлення дітей пільгових категорій за кордоном.

Перебуваючи на заслуженому відпочинку, вів громадську роботу: очолював Ковельське міське відділення Волинського обласного ветеранського громадсько-культурного товариства «Холмщина».

«Він вирізнявся принциповістю, відповідальністю, здатністю приймати правильні рішення. Пам’ятатимуть Сергія Петровича як чуйну, добру, уважну, порядну людину, вмілого організатора, хорошого керівника», - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні