Гороскоп на 20 червня: день напруженої боротьби добра і зла

0
Гороскоп на 20 червня: день напруженої боротьби добра і зла
День напруженої боротьби добра і зла, коли депресія може охопити навіть найоптимістичніше налаштовану людину.

Про це пише ТСН.

Причиною поганого настрою може стати будь-яка дрібниця, на яку ще вчора ніхто б не звернув уваги, та й завтра, можливо, ніхто не згадає. Оскільки йдеться не більше ніж про вплив місячних енергій, найголовніше – встояти перед їхнім негативом сьогодні, а для цього цілком достатньо не говорити і не робити того, що суперечить нашим внутрішнім переконанням. Від важливих ділових переговорів і серйозних фінансових операцій сьогодні краще відмовитися – їх результат може бути прямо протилежний очікуваному.

Овен
Не вимагайте від близької людини зробити більше, ніж вона може, про яку б життєву сферу не йшлося: найімовірніше, завдання, яке ви перед нею поставите, їй справді не до снаги.

Телець
Якщо людина, яку ви вважаєте другом, підведе вас у найвідповідальніший момент, подумайте про те, чи дійсно ваші стосунки такі дорогі для неї, якщо вона так легковажно до них ставиться.

Близнята
Не варто зустрічатися з друзями чи приятелями, які саме сьогодні вирішать весело провести час: замість приємного спілкування ви можете опинитися в епіцентрі конфлікту, який призведе до неприємних наслідків.

Рак
Зірки радять вам відмовитися від будь-яких знайомств, але особливо викликати занепокоєння має людина, яка наполегливо намагається увійти до кола вашого спілкування – у неї можуть бути не найкращі наміри.

Лев
Запорукою професійного успіху сьогодні стане врівноваженість: у ситуації, коли щось не ладнається, головне – не панікувати, а спокійно у всьому розібратися – ситуація обов'язково налагодиться.

Діва
Конфліктів бажано уникати завжди, але цього дня – особливо: сварка, яка почалася, здавалося б, із дрібниць, матиме серйозні наслідки, яким краще запобігти, ніж згодом ліквідувати.

Терези
Намагайтеся відповідати добром не лише на добрі, але й на злі вчинки людей, які вас оточують – таким чином вам вдасться обеззброїти навіть найтоксичнішу людину, вибивши ґрунт у неї з-під ніг.

Скорпіон
Від старту нових проєктів сьогодні краще відмовитися – обставини, необхідні для їх реалізації, ще не склалися, тож час краще присвятити відпочинку та відновленню сил.

Стрілець
Успішно закінчивши один проєкт, не відпочивайте на лаврах – одразу ж беріться до нового: зараз вам щастить – умови для роботи складаються максимально сприятливі, тож не проґавте свій шанс.

Козоріг
Не варто братися до всіх справ одразу – досягти успіху в кожній із них вам однаково не вдасться, тому виберіть ту, яка вам найбільше до душі: і роботу виконаєте, і задоволення від приємного заняття отримаєте.

Водолій
Вихід із ситуації, яку ви вже втратили надію вирішити, лежить на поверхні, просто з якихось причин ви його не бачите: відпустіть проблему, і ви зрозумієте, що насправді все просто.

Риби
Сьогодні не варто нічого говорити і – тим паче! – робити, не прорахувавши ретельно наслідки, до яких це може призвести: можна зіпсувати стосунки з дорогою вам людиною, які важко буде налагодити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні