Росіяни у напрямку української області хочуть перекинути додаткові підрозділи

0
Росіяни у напрямку української області хочуть перекинути додаткові підрозділи
Віталій Литвин, офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" Національної гвардії України, зауважує, що російські окупанти хочуть перекинути в Харківську область додаткові підрозділи - морську піхоту.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, відповідаючи на запитання щодо того, чи коригують росіяни свою тактику на Харківському напрямку, пише УНІАН.

Литвин зауважив, що ворог постійно коригує свою тактику ведення бойових дій. Ворог хоче "перекинути ще додаткові сили, а саме морську піхоту на ті напрямки", і не полишає намірів окупувати додаткові території або ж закріпитися та втримати ті території, які вже захопив.

"Зараз на тому напрямку знаходяться як Десантно-штурмові війська Російської Федерації, так і мотострілецькі полки. Також, бачите, вони ще хочуть застосувати туди додаткові підрозділи своїх спеціалістів - це саме морську піхоту. Тобто ворог не полишає цього і хоче використати, можливо, якусь новітню тактику морської піхоти саме у нас на Харківщині", - сказав він.

Військовослужбовець також зазначив, що ворог на цьому напрямку хоче застосувати "підрозділи Кадирова". Водночас, за його словами, це здебільшого свідчить про низький морально-психологічний стан сил ворога, адже "ці підрозділи застосовуються здебільшого для контролю основних військ Російської Федерації, в яких дуже низький морально-психологічний стан, щоб просто їхні колеги, наш ворог, просто не полишав позиції, не тікав з тих позицій, а кадирівці їх контролювали".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні