Чому рф запускає чотири ракети з чотирьох Ту-95, а не з одного літака

0
Чому рф запускає чотири ракети з чотирьох Ту-95, а не з одного літака
У ніч на 20 червня Росія підняла у повітря чотири бомбардувальники Ту- 95МС, щоб випустити чотири ракети Х-101 та Х-555. Їх вдалось збити.

Про це в ефірі Radio NV пояснив авіаексперт, провідний науковий співробітник Державного музею авіації Валерій Романенко.

"Усе впирається у фінансові причини. Дивіться, чотири ракети можна було запустити з одного борту, бо загалом такий літак бере вісім ракет, але це вже перевантаження. Якби запустили з одного борту, то фінансові виплати, тобто бойові за пуски, отримав би один екіпаж, а так отримають чотири екіпажі. Тут будь-який командир полку розповість про причини підняття кількох літаків на завдання, яке міг виконати один літак", — зазначив Романенко.

На думку авіаексперта, у цьому випадку справа в грошах і "нічого більше".

"Трохи неочікувано, але практика така, розумієте? Треба стимулювати. Немає перемог — стимулюють грошима, проста формула", - підсумував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні