На фронті загинув 40-річний командир з Волині

0
На фронті загинув 40-річний командир з Волині
Виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, загинув житель села Кукли Маневицької громади Неведюк Анатолій Петрович.

Про це повідомив очільник громади Олександр Гаврилюк.

40-річний молодший сержант, командир бойової машини механізованого відділення загинув 19 червня 2024 року на Харківщины.

Анатолій Петрович працював завідувачем господарства у Куклинському ліцеї, був хорошою, чуйною та доброю людиною. У лютому цього року став до лав Збройних сил України захищати рідну Вітчизну.

«Щирі співчуття батькам Катерині Микитівні та Петру Степановичу, дружині Віті Володимирівні, сину Владиславу та донечці Богданці у зв’язку з непоправною тяжкою втратою найріднішої людини. Гідно зустрінемо нашого Героя на рідній Маневиччині», - йдеться у дописі.

Про дату і час зустрічі та маршрут скорботного кортежу повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні