На заході України затримали депутата міськради: що сталося

0
На заході України затримали депутата міськради: що сталося
В Ужгороді 20 червня співробітники поліції спільно з працівниками СБУ викрили на злочинній діяльності депутата Ужгородської міської ради, який також є посадовцем департаменту соціальної політики.

Про це повідомляє поліція Закарпаття.

Народного обранця правоохоронці викрили на вимаганні неправомірної вигоди за сприяння в отриманні документів, які надають право на відстрочку від мобілізації.

У ході оперативних заходів було встановлено, що чиновник пропонував місцевим мешканцям за хабар пришвидшити отримання довідки про догляд за родичами з інвалідністю. Такі документи надалі для громадян були підставою для відстрочки від мобілізації.

Фігуранта затримали саме під час отримання хабаря та помістили до ізолятора тимчасового отримання. Слідчі Ужгородського районного управління поліції інкримінують йому ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище.

За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Слідство у справі триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні