Росію атакували понад 100 БПЛА

0
Росію атакували понад 100 БПЛА
У ніч проти 21 червня безпілотники атакували Краснодарський край Росії. Після атаки в районі аеродрому у Єйську спалахнула пожежа.

Про це пишуть місцеві Телеграм-канали, передає ТСН.

Міноборони РФ заявляє про перехоплення понад 100 дронів. Зокрема, 70 БПЛА нібито перехопили над окупованим Кримом та акваторією Чорного Моря та ще 43 - у Волгоградській області. Також стверджується, що були "знищені" шість безекіпажних катерів ВМС України.

У соцмережах мешканці Єйська писали про вибухи та публікували кадри зі спалахами в небі. Після атаки БпЛА почалася сильна пожежа.

Прогриміли близько десяти вибухів в районі краснодарського селища Афіпський і адигейського селища Яблоновський.

Водночас оперштаб Краснодарського краю офіційно повідомив, що одразу кілька муніципалітетів Краснодарського краю зазнали масованої атаки: Темрюкський район, Єйський і Сіверський райони.

Російська влада зазначила, що атаку безпілотників у Єйському районі нібито відбито. Телеграм-канали РФ повідомляють про знищення понад 20 дронів.

Вже зрання стало відомо, що у Єйську сталася пожежа на території 726-го навчального центру ППО. Імовірно, його вночі атакували дрони. OSINT-аналітик AvScanNZ повідомляє, що супутники NASA зафіксували там щонайменше три пожежі.

Згодом з’явилась інформація, що БпЛА впав на території Ільського НПЗ на Кубані. За попередніми даними, постраждало двоє людей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні