Українців попереджають про триваліші відключення світла

0
Українців попереджають про триваліші відключення світла
У п'ятницю, 21 червня, збільшиться тривалість відключень світла в Україні. Електрики стане менше вже від 13:00 і аж до 23:00.

Про це повідомили в Укренерго.

"Від 13:00 обсяг обмежень буде більшим. Причина - складна ситуація в енергосистемі після масованих атак росіян на енергооб’єкти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом сьогоднішнього дня обмеження на споживання діють від 00:00 до 24:00. Графіки погодинних відключень в кожній області можна переглянути на офіційних сайтах обленерго.

У компанії наголошують, що головна причина застосування заходів обмеження - це наслідки семи від початку цього року ракетних ударів РФ по українських електростанціях. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку цих атак.

Окрім того, повідомляється, що через негоду знеструмлено 53 насе
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні