Росіяни почали бити по Україні з новою тактикою

0
Росіяни почали бити по Україні з новою тактикою
Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш прокоментував повітряний удар по Україні російських окупантів.

Про це він сказав у ефірі інформаційного телемарафону.

За його словами, чотири запущені РФ по Україні ракети було знищено в Кіровоградській і Херсонській областях, водночас ворог цієї ночі ворог не застосовував дрони Shahed.

"Ресурси навіть у такої великої країни не є безлімітними. І звичайно, що їм доводиться це враховувати. Крім того, на третій рік війни росіяни вже розуміють, що не так просто в деяких випадках атакувати ті чи інші об'єкти. Оскільки ми також вживаємо певних заходів для запобігання та убезпечення наших інфраструктурних об'єктів від нападів противника", - зазначив представник ПС.

За його словами, ворог намагається промацувати протиповітряну оборону України, тому останньої ночі запускав лише крилаті ракети.

"Тому це така гра на виснаження, вони намагаються знайти слабкі шпарини, в той час, коли ми намагаємося маневрувати наявними силами і засобами, щоб відбивати ці ракетно-гарматні удари", - уточнив речник.

Євлаш також додав, що окупанти постійно атакують керованими авіаційними бомбами і продовжують підтримувати цей темп уздовж прифронтових міст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні