На Волинь «на щиті» востаннє повернеться 27-річний нацгвардієць

0
На Волинь «на щиті» востаннє повернеться 27-річний нацгвардієць
У Велимченську громаду Ковельського району «на щиті» навіки повертається 27-річний військовослужбовець НГУ, старший лейтенант Олександр Сергійович Видрич.

Про це повідомила голова Велимченської громади Анастасія Павлович, пише ВСН.

Траурний кортеж прибуде у п'ятницю, 21 червня, орієнтовно о 20:00- 20:30.

Маршрут: Ковель - Сереховичі - Підсинівка - Датинь - Велимче вул. Центральна, де мешкав воїн Олександр.

У суботу, об 11 годині в будинку воїна відслужиться літія, а звідти прощальна хода до Свято-Покровського храму, де відбудеться чин похорону мирянина, яку очолить отець Сергій. Чин погребіння та прощання з нашим Героєм буде здійснено на кладовищі села Велимче, урочище «Плав».

Закликають кожного гідно зустріти й вшанувати світлу памʼять Героя, відкласти всі свої нагальні справи і живим коридором слави встелити його останню дорогу до рідного порогу квітами.

Нагадаємо, на війні з російськими окупантами загинув 27-річний військовослужбовець НГУ, старший лейтенант Олександр Сергійович Видрич. 20 серпня йому мало виповнитися 28 років. Олександр Видрич був Людиною з великої літери, люблячим чоловіком, турботливим сином, чудовим братом, надійним другом та мудрим командиром щодо підлеглих. Супереч тяжкій військовій реальності зберіг доброту серця та залишив світлий спомин в памʼяті побратимів. В Олександра Видрича залишилася дружина Ольга, батьки Алла Вікторівна та Сергій Іванович, сестра Валентина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні